loader image

In ordine cronologica va prezint micul meu drum post gardă.

1. Mulțumesc lui Dumnezeu că am mai trecut cu bine de încă o gardă și am creierii intacți.

2. Mă pun sa mănânc ceva bun . Și beau Cola . Stiuuuu că nu e buna pentru sănătate dar știți vb aceea „faceți ce zice popa nu ce face popa” :)).

3. Cam pe la pasul acesta incep sa îmi reiau cazurile mai deosebite din ziua precedenta in cap și încep frumosul drum numit „grijile post gardă ”

4. Îmi sun un părinte (e suficient unul , alternativ :)) că oricum își transmit mesajele unul altuia) sa îl anunț ce am făcut. Mă ajută mult sa ii aud la telefon după multe ore de munca 🙂

5. Incep consultațiile la clinică și deja pe la pasul acesta îmi cer scuze pt idioțeniile spuse de genul ” sus privirea la picioare va rog „, ” cam de când nu mai auziți bine cu ochiul asta”, ” aveți Sintrom de ochi uscat ” etc . Noroc că sunt oamenii foarte înțelegători și empatici 🙂

6. Cam pe aici bag o cafea și îmi revin maxim și am impresia că sunt la a doua viața 🙂

7. Ajunsă acasă, foarte important după o gardă: o baie lunngaaaa. Toți colegii mei sunt de acord că o baie lungă la sfârșitul zilei e the best! Și o masca buna pentru fata. Cine mă știe cunoaște că sunt obsedata de ele!

8. Serialul preferat, obligatoriu. Musai după baie, guilty pleasure ce sa facem 🙂 Momentan am fost prinsă de documentarul ” When they see us” de pe Netflix. Îl recomand !

9. Revenim la punctul 3, înainte de somn, „grijile post gardă” in care iar trec în revistă ce an făcut și la spital și la clinică și reverific toți pașii.

10. Somn. Muuuult somn. Adică vreo 8 ore :)) Pe aceasta cale doresc sa anunț că regret orice somn pe care l-am refuzat la grădiniță! Habar nu aveam ce mă aștepta mai târziu .

Cam asta e turul imaginar al unei zile post gardă 🙂

P.S. Uneori daca ești norocos ,post gardă ajungi la mare <3

Dr. Ilona Duica