loader image

LUMINA OCHIULUI
Sistemul de tratamente sinergice de la Clinica Bine.

OPE® – ENERGIE OPTIMA / IPL OPE® este o tehnologie patentată cu spectru larg de lumină care exclude toate emisiile care nu sunt relevante pentru tratament. Se bazează pe o tehnologie extrem de personalizabilă, capabilă să optimizeze stimularea și regenerarea țesuturilor.

Interacțiunea tehnologiei OPE® cu țesutul este în esență termică, iar datorită software-ului de management încorporat, permite optimizarea emisiei de căldură, stimulând glandele Meibomian să își reia funcționalitatea normală. Datorita modulului de racire patentat si unic, nu folosim gel, deci tratamentul este mai simplu, mai rapid si mai ieftin. Un software extrem de intuitiv permite Operatorului să lucreze cel mai bine și în siguranță încă de la primul tratament, cu ajustarea automată a puterii și a duratei fiecărui impuls de lumină. Cel mai mare loc de tratament disponibil pe piață: aproximativ 12 cm2, de până la trei ori peste concurență. LIGHT MODULATION® – LLLT / LOW LEVEL LOW LEVEL LUMINOTERAPIE Efectele benefice ale LLLT în medicină sunt larg recunoscute de Medici și Chirurgi: tratarea anumitor tipuri de cancer de piele, vitiligo, regenerarea țesutului gingival etc.

Pentru a fi eficientă, emisia de lumină necesită o anumită lungime de undă și o distanță adecvată pentru a putea obține un impact profund asupra țesutului tratat.

Celulele absorb fotonii de lumină și își transformă energia în energie bio-chimică producând astfel procesele metabolice necesare reparării și regenerării celulelor. LIGHT MODULATION® este o tehnologie patentată de fotobiomodulare (PBM), un puternic amplificator metabolic care stimulează producția de ATP (Adenozin Trifosfat) pentru a crește acțiunea celulară și a sublinia activitățile celulelor. Matricea emițătoare de LED-uri declanșează căldura endogenă, stimulând direct normalizarea glandelor și susținând impactul termic al acțiunii tehnologiei OPE®. SINERGIA Sinergia dintre două tehnologii medicale optimizează tratamentul patologiilor legate de ochiul uscat

OPE®(IPL)
Tratează glandele Meibomian. Aplicat pe zonele periorbitale și ale pomeților, s-a verificat prin diverse studii neurologice că emisia de impulsuri luminoase de mare putere duce la o stimulare a neurotransmițătorilor. Acestea solicită glandelor Meibomian să producă, contractând, o secreție mai mare crescând astfel fluxul natural de lipide care reduce evaporarea lacrimilor.

LIGHT MODULATION®
Datorită emisiei de lumină LED de mare putere, se declanșează căldura endogenă a ambelor pleoape, ceea ce contribuie la stabilizarea și creșterea stratului lacrimal lipidic.

PROTOCOLUL LUMINA OCHILOR.
Tratamentul ameliorează simptomele patologiei după câteva ore.
Datorită sinergiei celor două tehnologii, glandele Meibomian reiau producția de lipide necesare funcționalității ochiului. Nu este dureroasă, durează câteva minute și permite revenirea imediată la activitățile normale. La cateva ore dupa tratament se poate aprecia o imbunatatire a functionalitatii glandei Meibomian. Sunt necesare puține ședințe (2 până la 4) la intervale diferite (15/20 de zile) pentru a obține un rezultat optim.

LUMINA OCHILOR ESTE UNICA.
Două tehnologii care lucrează în sinergie pentru rezultate optime: tratamentul direct și indirect al glandei Meibomian.

EYE-LIGHT ESTE SIGUR
Tehnologii brevetate utilizate în medicină și chirurgie de ani de zile Certificare medicala ce pentru oftalmologie si dermatologie Certificare FDA pentru dermatologie

LUMINA OCHILOR ESTE RAPIDA
Cele două tratamente sinergice durează doar câteva minute: 3′ ope® + 15′ light modulation® – rezultate de la primul tratament EYE-LIGHT ESTE UTILIZĂ DE UTILIZARE toți parametrii de tratament sunt complet „gestionați” de software-ul încorporat în dispozitiv