loader image

Veniti sa ne vedem pe 30 iunie la primul eveniment oftalmologic destinat 100% copiilor.

Am creat aceasta serie de evenimente din dorinta de a apropia copiii de medici si de a le arata ca un consult se poate desfasura si altfel. Ne dorim sa scoatem in evidenta ce inseamna viata de medic si sa ii familiarizam pe micuti cu aparatura medicala… si da asta inseamna ca au voie sa se joace cu aparatele noastre. Suntem convinsi ca vom fi suficienti adulti responsabili cat sa le permitem copiilor sa se simta bine.

Avem un program incarcat cu povesti spuse de Zana Scutecel si piese de teatru organizate de Victoria Art dar si consult oftalmologic pentru copii cu usile deschise.

Mai exact: vor fi doua sesiuni distincte de 3 ore fiecare la care va invitam sa participati in functie de programul dumneavoasta.

1. De la 9:00 la 12:00 cand o vom avea alaturi de noi pe Zana Scutecel
2. De la 13:00 la 16:00 cand vom avea teatrul Victoria Art

Numarul de locuri este limitat la 18 copii pentru fiecare sesiune, deci in total 36 de printese si printi vor beneficia de un consult oftalmologic complet si multa distractie.

Pentru a-i familiariza cu ce inseamna sa fii doctor, toate consultatiile vor fi facute in intervalul de 3 ore ales cu usile deschise, atunci cand copilul se va simti pregatit.

Participarea se poate face doar pe baza de programarea iar acestea se pot face la numarul 0770 353 384 in limita locurilor disponibile iar pretul este de 200 lei pentru fiecare copil, ce va include distractia, consultatia oftalmologica dar si fructe proaspete, limonada, ceai si cafea pentru parinti. Plata va fi efectuata la locatie.

In cazul in care aveti 2 sau mai multi copii cu care doriti sa veniti atunci veti beneficia de o reducere de 10% pentru fiecare copil pana la maxim 50%.

Sunati pentru a va rezerva ultimele locuri cat mai repede!

Va asteptam cu drag.