loader image

Salutare din nou dragilor !🤗🤗😘

Sper ca sunteti bine . Cum va petreceți timpul in aceasta perioada si de ce va este cel mai dor si de cine ? Pandemia asta nu ne mai da posibilitatea de a sta aproape de cei dragi ( unchi, mătuși,  surori , prieteni apropiati, s a m d ) si nici sa mai iesim asa cum obișnuiam inainte. Nu ne dovedește pe noi virusul asta. Doar putina răbdare sa mai avem . 

Mie imi este dor de plimbări prin parc , de mers la o piesă de teatru , de vizitat un muzeu , bineînțeles toate astea alături de familia mea minunata care include si una bucata băiat de 4 ani , care este un ” argint viu” . Aud de cel putin 100 de ori pe zi cuvântul ” mami” . Iar la capitolul cumințenie credeti – ma ca nu ar avea sanse nici macar la o medalie de bronz ( imaginati- va cat este de cuminte) 😂😂😂😂 . Dar ma bucur si eu alături de el și chiar am început să fac si eu traznai dar va spun un secret nu l pot întrece oricât ma strădui. Oricum nu- i timpul trecut. App , Dudu ( asa il alint eu) stie ca lucrez la o clinică oftalmologica si de cel putin 2 saptamani trage de mine si imi spune exact asa :

„- Mami , te rog hai sa mergem la tine la clinica sa colorez acolo in cabinet la Emil ( adica domnul doctor Emil Ungureanu) , și să îmi faci limonada d- aia buna” .

„- Mami , este virus afara , nu putem merge si clinica este închisă!”

„- Păi mami, facem asa , mergem până la clinica, poate este deschisă, bem limonada si apoi mergem in parc in Cișmigiu ” 

Este foarte isteț, ii merge mintea foarte bine , și totodată energic după cum v- am scris mai sus. 

Ma intreaba mereu de colegii mei ce fac. 

„-Ei stau in casa ? Sunt sanatosi? Cat mai durează până te vezi cu colegii? Mami , imi promiti ca atunci cand trece virusul ma iei si pe mine , vreau sa intreb si pacienții care sunt „bolnavi la ochi „( a văzut pacienții care aveau bandajul post operatiriu) , daca sunt bine ?!

Acum in timp ce scriu acest micut text , Dudu ma intreaba daca va fii toata lumea bine, daca va mai merge vreodată la gradi sa o vada pe prietena lui , de care ii este dor , daca mai merge in parc…….

Ii raspund ca totul va fii bine si ca totul va reveni la normal , doar ca trebuie sa aiba răbdare. Ma pune sa – i promit, doar asa stie ca ma tin de cuvant…

De Raluca Stavarache- recepție