loader image

Dacă suferiți de uscăciune cronică a ochilor, disfuncție a glandelor meibomiene sau ochi obosiți și iritați cronic, știți că aceste probleme pot afecta semnificativ confortul vizual.

Ce este Eye Spa?

Eye Spa este un concept unic în România care se adresează pacienților cu ochi uscati, indiferent de etiologie. Este un program cuprinzător care ajută pacienții ce suferă de ochi uscați, iritați și obosiți cronic, prin tratamente relaxante și calmante efectuate în clinică care îmbunătățesc, vederea și calitatea vieții.

Experiența Eye Spa

Experiența Eye Spa va fi adaptată problemelor oculare individuale și este benefică pentru o gamă largă de afecțiuni. Primești un tratament personalizat bazat pe protocoale terapeutice internaționale în urma unor investigații complexe. Am constatat că tratarea acestor afecțiuni într-un mediu de tip spa este mai propice vindecării și oferă o experiență mult mai plăcută și relaxantă.

Terapiile Disponibile 

Terapia cu Lumină Intens Pulsată (IPL) – tratamentul disfuncției glandelor meibomiene, blefaritei și ochiului uscat mixt.

Terapia Resono-Rexon Eye – terapia sindromului de ochi uscat hiposecretor și mixt.

Terapia cu Lumină de Joasă Intensitate (Low Light Level Therapy) – pentru disfuncția glandelor meibomiene, șalazion, blefarită, post-blefaroplastie și sindromul de ochi uscat mixt.

Un Mediu Relaxant

Tratamentele Eye Spa sunt realizate într-un mediu liniștit care vă permite să vă relaxați și să vă destindeți în timp ce vă tratăm ochii.

Procedura de Pregătire

Știm că cei care suferă de uscăciune oculară și alte afecțiuni conexe trăiesc cu durere și disconfort constant, care le afectează viața. Acum putem oferi o cale de recuperare a funcției normale a pleoapelor, glandelor meibomiene și a lacrimilor prin tehnicile noastre Eye Spa.