loader image

La Clinica Optissima, înțelegem importanța vederii clare și confortului pe tot parcursul zilei. Lentilele de contact sunt o alegere populară pentru mulți dintre pacienții noștri, mai ales în rândul tinerilor. Prin urmare, acordăm o atenție specială în prescrierea și adaptarea acestora pentru a asigura o experiență plăcută și fără griji.

Prescriere & Adaptare Lentile de Contact

Fie că ești nou în lumea lentilelor de contact sau un utilizator experimentat, abordarea noastră personalizată te va face să te simți confortabil și informat. Lentilele de contact trebuie să se potrivească nevoilor individuale ale fiecărui pacient, iar noi avem grijă să oferim exact acest lucru.

Lentile de Contact Moi & Dure!

Expertiza noastră se extinde de la lentilele de contact moi, care sunt ideale pentru uz zilnic și confort, până la lentilele speciale, concepute pentru a reduce progresia miopiei la copii. Această abordare personalizată asigură că fiecare pacient primește cea mai bună soluție optică pentru nevoile sale.

De la A la Z!

Noi credem că educația și îndrumarea sunt la fel de importante ca și prescrierea lentilelor. Fiecare prescripție de lentile de contact la Clinica Optissima este însoțită de o sesiune obligatorie de antrenament. În această sesiune, colegii noștri vă vor ghida pas cu pas prin procesul de manipulare și întreținere a lentilelor. Scopul nostru este să vă asigurăm că vă simțiți încrezători și confortabil cu noua dumneavoastră vedere.

La Optissima, punem accent pe calitate, confort și îngrijire personalizată. Vizitați-ne pentru a descoperi cum vă putem ajuta să vedeți lumea mai clar și mai confortabil decât oricând. Fie că aveți nevoie de lentile de contact noi sau doar o actualizare a prescripției, echipa noastră este aici pentru a vă oferi îngrijirea și experiența pe care le meritați.