loader image

Servicii

Suntem pregatiti sa va oferim toate tipurile de consultatii si investigatii oftalmologice de care ati putea avea nevoie. Cu o echipa tanara, dar experimentata, cu peste 10,000 de consultatii oferite anual, va asteptam in sediile noastre pentru a va ajuta sa vedeti mai bine!

Consultatii oftalmologice complete

Acest tip de consultații se desfășoară pe îndelete și fară grabă. Fiecărei consultație îi este alocat un timp de 20 minute pentru a putea stabili un diagnostic corect.

Va puteti programa la oricare membru al echipei noastre, pentru ca suntem cu totii in egala masura foarte bine pregatiti. 

Consultații oftalmologice COPII!

Avem grijă de toți ochișorii fără excepție și indiferent de vârstă. Deținem aparatură specială non invazivă pentru consultul în detaliu al copiilor. Unde mai pui că avem și evenimente special create pentru ei. Fiecare suflețel se bucură de 30 de minute de consultație pentru că necesită timp de împrietenire.

Prescriere & adaptare lentile de contact

Lentilele de contact au devenit ceva obișnuit în rândul tinerilor. Avem o grijă deosebită pentru prescrierea acestora pentru a asigura confortul maxim pentru fiecare pacient al nostru.

Lentile de contact moi & dure!

Avem experiență în prescrierea lentilelor de contact moi dar și a celor special create pentru reducerea progresiei miopiei la copii.

De la A la Z!

Fiecare prescripție de lentile de contact este urmată de o sesiune obligatorie de antrenament cu acestea. Colegii noștri vă vor învăța pas cu pas cum să le manevrați și cum să le întrețineți.

INVESTIGATII

Tonometrie

Este o investigație pe care o facem frecvent persoanelor cu glaucom și are rolul de a măsura presiunea oculară.  Instilăm cu grijă o picătură anagezică după care cu ajutorul aparaturii măsurăm presiunea. Durează câteva secunde și are un rol vital în managementul glaucomului.

Perimetrie

Oferim acest serviciu pacienților care pot suferi de retinopatie diabetică, glaucom sau altor boli neurooftalmice grave. Cu ajutorul unui aparat testăm capacitatea de percepție a unor stimuli vizuali.

Tomografie

Această interveție se face cu un aparat de ultimă generație extrem de precis în studierea structurilor oculare interne. Acesta se poate concentra asupra retinei a nervului optic sau a polului anterior pentru a depista boli precum degenerescența maculară, edemul cornean de diferite tipuri, glaucom și altele.

Pahimetrie & Topografie

Aceste două investigații ultra moderne sunt corelate pentru că ajută în depsitarea și monitorizarea keratoconusului, o afecțiune a corneei ce o deformează. Cu ajutorul acestor aparate se poate crea o hartă 3D a corneei dar și grosimea și structura acesteia.

Biometrie

Biometria este folosită pentru a observa lungimea globului ocular dar și a ajuta în determinarea valorii cristalinului artificial ce urmează a fi implantat în cadrul operației de cataractă

Ecografie

Este o investigație simplă și non invazivă care ne ajută pe noi ca medici să observăm în detaliu structura și componența interiorului ochilor dumneavoastră.