Dă lumii ceva din tine inapoi…

Dintre toate articolele scrise, acesta este pentru mine cel mai greu de scris…

Foarte multa vreme (dar foarte, foarte multa) am cautat acceptarea, recunoasterea si iubirea celor din jurul meu. Mi -a luat mult timp să inteleg că nu poti multumi pe toata lumea, ca va exista cineva caruia nu i-a placut de mine, pe care l-am tratat in stilul meu mai glumeț,  dar caruia nu-I ardea de glumele mele… Eu sunt de fel un individ franc, nu prea ma ascund dupa deget, dar daca nu ma placea cineva inainte ma faceam luntre si punte sa ma placa pana la sfârșit.

De cand am deschis Optissima am invatat insa ceva despre mine: cand si cat darui este treaba mea, nu trebuie sa fie parte de marketing, sa nu pierdem pacienti, sa nu plece lumea nemultumita, etc. Sunt acolo pentru cei care ma vor, glumeata sau nu, cu idei crete, cu reprosuri dar si cu îmbrățișari daca simt nevoia. Si imi imbratisez pacientii cu drag, caci nu de acceptarea tuturor am nevoie, ci de iubirea celor care o vor pe a mea.

Dedicarea mea catre pacientii mei vine din dorinta de a iubi, de a da lumii ceva inapoi…Ca e o mica particula de fericire cu care pleaca acasă la ora 18, intr-o zi de toamna, este suficient pentru mine. Este o parte din strălucirea mea care o dăruiesc si care nu are preț niciodată, pentru aceasta nu exista taxa,tarif sau valoare. E de la mine pentru cei pe care-I apreciez.

Cine vrea repede, obiectiv, foarte bine si contra cost, ca are bani sa plateasca totul, are loc in alta parte, la alte consultatii sigur. La mine se face asa cum vreau eu, pentru ca actul de daruire este mai important decat cati bani ai in buzunar! Si am miliadre de astfel de particule de fericire, deci sunt mult mai bogată. Pentru cei care ma cunosc, stiti deja ca va iubesc, pentru cei care nu ma cunosc pot afla ce inseamna asta, dar in termenii si conditiile mele. Adica daca nu bei limonada cu mine la clinica nu prea suntem prieteni!

Summary
Description
Am miliarde de particule de fericire de daruit pacientilor mei pentru ca mie imi place sa fac lucrurile altfel.
Author
Publisher Name
Optissima
Publisher Logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *